“Prietenii Planetei Albastre”, asa s-au intitulat copiii din grupa Voincei  cu ocazia sarbatoririi “Zilei Internationale a Pamantului”.

Pentru ca sunt “mici si ecologisti”, copiii din grupa Campioni au sarbatorit pe 22 aprilie“Ziua Pamantului”. Tema din aceasta saptamana se intituleaza “Sa protejam natura!”, iar cei mici s-au putut familiariza cu conceptele ecologiei si au inteles pentru ce militeaza acest proiect. Copiii au invatat ce inseamna sa protejam planeta si care sunt factorii ce influenteaza imbolnavirea Pamantului, tocmai de aceea s-au hotarat ca de acum inainte sa fie foarte atenti la aceste aspecte si sa-i corecteze chiar si pe cei din jur, atunci cand incalca normele ecologice.

Campionii s-au gandit ca cel mai frumos mod de a-i arata Pamantului – casa noastra a tuturor, cat de important este pentru noi, ca il iubim si il respectam si ca ne dorim sa respiram aer curat si sa avem o viata sanatoasa in continuare, este sa realizeze mascote cu chipul Pamantului, ce afiseaza un zambet larg si fericit. Si pentru ca scopul lor este sa-i invete si pe cei din jur sa respecte mediul inconjurator, Campionii au realizat si un poster cu un mesaj explicit: “Protejati planeta!”