Copiii de la Gradinita Kids Club au trait o experienta de neuitat in Tabara de Schi de la Azuga din perioada 25 februarie-02 martie, sub atenta indrumare a monitorilor de schi si a cadrelor didactice. Au fost 6 zile de veselie, aer de munte, zapada si multa distractie, zile in care copiii au fost initiati in acest frumos sport de iarna.

Copiii aflati in tabara de la Azuga, au descoperit alaturi de instructorii lor, Vlad si Iulia, pe langa lectia de schi, ce inseamna sa stai in aer liber pana ce obrajii prind culoare precum bujorii, cum e sa te joci si sa alergi prin zapada pana ce simti ca puterile te parasesc. Cei mici au raspuns asteptarilor noastre; dand dovada de curaj si multa vointa ei au reusit sa reziste celor doua antrenamente zilnice de pe partie. Si pentru ca se apropia ziua de 1 Martie, zi in care celebram sosirea primaverii, in timpul dintre antrenamentele de schi, cei mici au desfasurat ateliere de creatie in cadrul carora au confectionat martisoare si felicitari pentru mamici. Au pus multa dragoste si daruire in lucrarile lor si astfel s-au putut lauda cu cele mai frumoase si deosebite martisoare, pe care le-au oferit la intoarcere scumpelor mame.

[AFG_gallery id=’54’]

Duminica, 01 Martie, a fost o zi mare. Ultima zi de tabara, ultimele lectii de schi si “examenul” propriu-zis in care copiii au demonstrat ce-au invatat, cat de curajosi sunt si cat de bine au reusit sa schieze. Ziua s-a incheiat cu aplauze, felicitari si emotii in timpul premierii ce a avut loc intr-un cadru mai mult decat adecvat, pe partie. Cei ce le-au fost profesori timp de o saptamana i-au felicitat pe copii si le-au acordat diplome si medalii pentru efortul, devotamentul si curajul lor. Fericiti si mandri de reusita lor, copiii au avut un motiv in plus de bucurie si inca o experienta de povestit parintilor. In “Tabara Perfecta”, asa cum am numit-o noi, copiii au petrecut zile pline cu soare stralucitor ce le-a luminat chipurile si le-a aratat ca exista oameni adevarati, care se implica, care pun suflet in tot ceea ce fac si care ii ajuta pe copii sa invete sa iubeasca muntele, zapada si sportul si anume prietenii nostri din echipa scolii de schi Vlad si Iulia. Insa nu trebuie sa uitam faptul ca invatarea schiului se face prin exercitii specifice, care i-au solicitat si ambitionat in acelasi timp pe copiii nostri inarmati cu rabdare, curaj si perseverenta. De asemenea, scopul taberei noastre, pe langa partea sportiva, a fost acela de socializare si integrare intr-un grup, de lucru in echipa, de castigare a increderii in sine si a bunei dispozitii si nu in ultimul rand de dobandire a independentei fata de parinti.

Felicitari, campionilor !

Daca ti-a placut, distribuie [easy-share buttons=”facebook,twitter,google,pinterest,mail” counters=1 hide_names=”yes” counter_pos=”inside” native=”no”]