Cel mai probabil, cand auzi “copiii sunt agresivi si intoleranti” iti vin in minte comportamente precum amenințările, lovirile, jignirile, umilirile si poreclele.

Da, chiar asa este si noi stim, copiii se iau la tranta, se bat si se poreclec de cand lumea! Asa ca, ne-am propus ca in Saptamana Altfel, lasandu-ne inspirati de primavara care se apropie de noi tiptil, sa promovam un proiect prin care sa invatam sa sadim si sa crestem in gandurile si sufletele copiilor nostri resurse precum:toleranta, incredere, curaj, rabdare. Si pentru ca mereu este loc in viata noastra de mai multa bucurie , entuziasm si creativitate, azi am organizat o activitate pe tema “Calatorie pe insula resurselor:toleranta, prietenie, curaj, respect”.

Activitatea a fost sustinuta de psihologul scolii si s-a pus accentul pe trasaturi precum bunatatea, toleranta, curajul, respectul, trasaturi care fac diferenta intre un caracter frumos si unul mai putin placut. Acestea sunt resurse ce se cultiva cu rabdare iar dumneavostra, parintii, ne sunteti parteneri in dezvoltarea lor.