Croazieră în Budapesta – partea a V-a

18

În ultima seară a taberei internaționale de limba engleză elevii de la Școala Gimnazială KIDS CLUB au avut parte de o experiență de neuitat în timpul croazierei pe Dunăre la Budapesta. Această excursie a fost planificată cu atenție pentru a le oferi copiilor atât momente de relaxare, cât și oportunități de învățare într-un cadru diferit și captivant.

De-a lungul croazierei, un ghid local a oferit elevilor informații valoroase despre istoria și cultura Budapestei. În timp ce vaporul naviga pe apele liniștite ale Dunării, ghidul le-a povestit copiilor despre clădirile istorice și monumentele remarcabile pe care le vedeau, cum ar fi Parlamentul Ungariei, Castelul Buda și Bastionul Pescarilor. Elevii au fost captivați de poveștile despre regalitate, arhitectură și evenimentele importante care au marcat acest oraș magnific.

Seara a culminat cu o cină festivă pe vapor, unde elevii au avut ocazia să savureze preparate tradiționale maghiare, într-o atmosferă elegantă și primitoare. Lumina caldă a luminilor orașului reflectată pe suprafața apei a creat un decor magic, perfect pentru a încheia o zi plină de aventuri și descoperiri. Elevii au fost încântați de mâncarea delicioasă și de atmosfera festivă, iar muzica ambientală a adăugat un plus de farmec serii.

Elevii de la Școala Gimnazială KIDS CLUB s-au întors acasă cu inima plină de bucurie și cu dorința de a descoperi și mai multe despre lume.