Luna februarie aduce, în fiecare an, la Școală Gimnazială ,,Kids Club”, prilejul sărbătoririi unei valori neprețuite: prietenia.

La clasa a II-a A, elevii și-au început ziua încercând să înțeleagă mai bine ceea ce presupune prietenia adevărată. Lucrând în echipe, copiii au relaționat și au găsit cele mai bune asocieri de cuvinte pentru a-și reda ideile.
,,Creionul prieteniei” a fost un alt moment la care copiii au participat cu entuziasm. După ce au personalizat, alături de un mesaj motivațional, elevii clasei a II-a A și-au oferit în dar lucrarea realizată. Au scris cu plăcere, folosind creionul primit, cerințe formulate pe baza textului ,,Prietenie” de Silvia Kerim.
În jurul prânzului și-au făcut un nou prieten de altă naționalitate. Roxanna, din Canada, a vizitat școala noastră și a dialogat cu copiii. Jocul realizat în prezența sa, povestea prieteniei creată și expusă de elevii noștri în limba engleză, dar și rolul acestora de a o învață cuvinte românești, i-a făcut să pună în practică toate valorile însușite.
La plecare, invitata din Canada a ținut să ne transmită impresiile sale:,,My name is Roxanne Parent and i’m born în Canada. My first language is French and i’m in România to study in Polytechnica din Timișoara for one semester like an Erasmus. I study în Montreal to be a civil engineer. I’m here to do my options courses and to improve my English.The school is very nice and a good organisation. I think this school is very good for the developpement of kids. We play a game and we learn to work in team, to practice english. They made a little oral presentation in english and they teach me moves for dance.”
[awesome-gallery id=12732]