Jurnal de Croația – partea a IV-a

13

Ultimele zile ale taberei de engleză din Croația a fost marcate de o serie de evenimente memorabile, care au adus împreună toți participanții pentru a celebra eforturile și progresul realizat de-a lungul săptămânii. Trainerii au fost prezenți pentru a înmâna diplomele de absolvire fiecărui participant, recunoscând astfel munca depusă și progresul învățat.

Ceremonia de acordare a diplomelor a fost un moment emoționant, fiecare participant primind cu mândrie diploma de absolvire, ce simbolizează atât cunoștințele acumulate, cât și experiențele frumoase trăite în această tabără. Trainerii au avut cuvinte de laudă și încurajare pentru fiecare cursant, subliniind importanța continuării studiului limbii engleze.

Seara a continuat cu o petrecere spectaculoasă, organizată în onoarea tuturor participanților. În cadrul acesteia, s-a desfășurat și concursul de Miss și Mister Tabăra de Engleză, unde participanții au avut ocazia să-și arate creativitatea și talentele. Concurenții au impresionat prin ținutele alese, prezentările lor și micile spectacole pregătite.